ÇUKURCA’DA KONFERANS

HAKKARİ’nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde, Gazeteci-Yazar Mehmet Berk Ergin tarafından ‘internetin sosyal yaşamdaki önemi’ konulu konferans düzenlendi.

Çukurca Kaymakamlığı ve Belediye’nin destekleriyle  ilçedeki  Şehit Bilal Soybilgiç konferans salonunda düzenlenen konferansa,İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca,İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ve vatandaşlar katıldı. Çukruca ilçesinde konferans veren gazeteci yazar Mehmet Berk Ergin, internetin sosyal yaşamdaki önemini anlattı. Konferansın ardından Çukurca Kaymakamı Temel Ayca ile devlet hastanesini ziyaret eden Ergin, burada da hastane çalışanlarıyla söyleşi yaptı.

Gazeteci-Yazar Ergin, iİçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ayca’nın destekleriyle bu  konferansı verdiklerini belirterek,”Daha önce  Çukurca’nın  bu kadar güzel ve değerli insanlarla dolu olduğunu bilmiyordum.Buraya gelip, yöre insanıyla bir araya geldiğim için çok mutluyum. Çünkü, burada yaşayan insanları tanımak beni son derece sevindirdi.Yıllardır sosyal sorumluluk konuları ile ilgileniyorum. Çukurca halkına bir şeyler anlatmak  ve paylaşmak için, bu güzel insanlarla bir araya geldik. Sağ olsun sayın kaymakamımızın destekleri ile güzel bir sunum gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir