Çocuklar kuşlar ve kediler için biraraya geldi

????????????????????????????????????

Çocuklar kuşlar ve kediler için biraraya geldi

 

Bornova’da sevmeye engel yok

 

Down sendromlu çocuklarla Bahçeşehir Koleji öğrencileri sokak kedileri ve kuşlar için hazırlanan kulübe ve yuvaları boyamak için Bornova Belediyesi’nin hizmete açtığı Down Kafe’de buluştu. Çocukların hayalleriyle boyadığı kulube ve yuvalar Bornova’nın çeşitli bölgelerine yerleştirildi

 

Bornova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonunda down sendromlu çocuklarla Bahçeşehir Koleji öğrencileri ‘Sevmeye engel yok’ isimli etkinlikte biraraya geldi. Büyükpark’ta Bornova Belediyesi’nin down sendromlu gençlerin sosyal yaşama katılmaları ve kendi paralarını kazanabilmeleri için hizmete açtığı Down Kafe bu renkli etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çocuklar daha önceden hazırlanan kuş yuvaları ve kedi kulübelerini özgürce boyadılar. Çocukların hayallerini yansıttıkları yuva ve kulübeler Bornova’da ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirildi. Etkinliğe katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da yuvaları boyadığı etkinlikte çocuklar oyunlar oynayıp eğlendi.

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Down sendromlu çocuklarla herhanrgi bir engeli bulunmayan çocukların kaynaşıp birlikte yeni şeyler üretmelerinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Çocukların sokak kedileri ve kuşlar için biraraya gelmesinin de ayrı bir anlam taşıdığını belirten Başkan Atila, “Down Kafemizin böyle etkinliklere ev sahipliği yapması da bizim için ayrıca bir gurur kaynağı” dedi.

 

Fotoğrafaltı:

Down sendromlu çocuklarla Bahçeşehir Koleji öğrencileri sokak kedileri ve kuşlar için hazırlanan kulübe ve yuvaları boyamak için Bornova Belediyesi’nin hizmete açtığı Down Kafe’de buluştu.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETM KURULU BASKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir