ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE SPOR TESİSLERİ HİZMETE AÇILDI

Çiftlikköy’e hizmet ile sürekli yükseltilen kalite anlayışının şehri daha yaşanılabilir hale getirdiğini belirten Başkan Silpagar, “Çiftlikköy’ümüzün tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımlarımızı bütün ilçemize yayarak, şehrimizi her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içindeyiz. Hedefimiz her vatandaşımızın hizmetlerden eşit şekilde yararlanabilmesini sağlamaktır. Bu kapsamda Çiftlikköy Belediye Spor Tesisleri’ni yenileyerek vatandaşlarımızın kullanımına açtık. Halı sahamız 1.500 metre kare alanda inşa edilmiş olup, soyunma kabinlerimiz ve idari binamız ile vatandaşlara bu tesisimizde hizmet vereceğiz. Meclis kararımız doğrultusunda 1 saatlik halı saha ücret 140 TL, 1 saatlik tenis kortu kullanım bedeli 20 TL olarak belirlendi. Bununla birlikte kiralanacak malzemelerin adet başı fiyatı ise 5 TL olacak” dedi.

Çiftlik Mahallesi Rüya Sokak’taki Çiftlikköy Belediye Spor Tesisleri’nde bulunan halı saha ve tenis kortundan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 0506 147 86 60  numaralı telefonundan rezervasyon yaptırabileceklerdir.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir