CHP’Lİ ÖZYİĞİT’TEN KINAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Macit Özcan’a yapılan silahlı saldırıyı kınayarak, saldırının sorumlularının en kısa sürede adalet karşısına çıkarılacağından şüphe duymadığını söyledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, geçtiğimiz günlerde aracına silahlı saldırıda bulunulan CHP’li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a sahip çıkarak saldırıyı kınadı. Saldırının hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğine dikkat çeken Başkan Özyiğit, “Kim olursa olsun, ve ne şekilde olursa olsun her saldırı toplum önünde aşağılık bir eylemdir. Bu saldırılar karşısında da kamuoyu ortak irade koymalıdır. Sayın Macit Özcan kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahlı saldırıya maruz kalmıştır. Emniyet güçlerimizin saldırıyı en kısa sürede açığa kavuşturacağından ve sorumluları adaletin karşısına çıkaracağından hiçbir şüphemiz yoktur. Ben Sayın Macit özcan’a geçmiş olsun diyor ve saldırıyı bir kez daha kınadığımı belirtmek istiyorum” dedi.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir