CHP Hatay Milletvekillerinden Vali Ata’ya Ziyaret

CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ve Suzan Şahin, Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.

CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ve Suzan Şahin, Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.

Valilik internet sitesinde yer alan açıklamada, milletvekilleriyle bir süre sohbet eden Vali Ata, Hatay’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edecek olan milletvekillerine hayırlı olması dileğinde bulunarak görevlerinde kendilerine başarılar diledi.

CHP Hatay milletvekilleri de iyi dileklerinden dolayı Ata’ya teşekkür ettiler.

Açıklamada ayrıca hasta bir yakının bulunması nedeniyle CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir’in ziyarete katılamadığı bildirildi.

 

 

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir