CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN AŞURE ETKİNLİĞİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, aşure etkinliğinde Hemşehrileriyle bir araya geldi. Türküler eşliğinde güzel vakit geçiren vatandaşlara Başkan Erdem aşure ikram etti.

Ceyhan Belediyesi, aşure ayı dolayısıyla Atatürk Kent Meydanı’nda etkinlik düzenledi. Yoğun ilgi gören etkinlikte Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem önlük giyerek kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikram etti.

İslam alemi için önemli bir ay içerisinde böyle önemli bir günde hemşerileri ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade eden Başkan Erdem, “Ekibimiz ile hazırladığımız aşureleri vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Düzenlediğimiz aşure günü etkinliğinde birde misafirlerimize türkü dinletisi yaparak hoş vakit geçirmelerini sağladık. Etkinliğimize katılan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Muharrem Ayının rahmeti ve bereketi, ilçemize, ülkemize huzur, vatandaşlarımızın da virüs belasından kurtulmasına vesile olsun” ifadelerini kullandı.

Aşure etkinliğine katılan vatandaşlar ise aşurenin çok güzel ve lezzetli olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Hülya Erdem ile ekibine teşekkür etti.

CEYHAN BELEDİYESİ

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir