ÇADIRDA YAŞAYAN AİLEYE BELEDİYEMİZ SAHİP ÇIKTI

İlçede çadırda yaşayan 7 kişilik aileye belediyemiz sahip çıktı.

        Yaşadıkları maddi imkânsızlıklar yüzünden anne ve 6 çocuğu çadırda yaşadığını öğrenen Belediye Beyaz Masa ekiplerinin incelemesinin ardından anne ve 6 çocuğu Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın talimatı ile kiralanan ve eşyaları yeniden dizilen eve taşındı.

         SIFIRDAN EV DİZİLDİ

       Beyaz Masa ve merkezi Şanlıurfa bulunan Rahmet Derneği üyeleri ile birlikte yürütülen çalışma sonrasında kiralanan eve çocuk odası, kanepe, halı mutfak eşyaları gıda, kıyafet gibi ihtiyaçlarının tamamı yerleştirildikten sonra çadırdan alınan aile yeni evlerine getirildi. Gördükleri manzara karşısında şaşıran anne ve küçük çocuklar mutluluklarını gizleyemedi.

         Konuyla ilgili Siverek Belediyesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “ Anne ve 6 çocuğun çadırda yaşadıklarını öğrendiğimiz andan itibaren gerekli çalışmalar yapılmış ve Beyaz Masa birimimiz aileye yönlendirilmiştir. Kısa sürede aile tüm ihtiyaçları karşılanan yeni bir eve yerleştirilmiştir” denildi.

      ÇOK MUTLU OLDUK.

        Çadırdan alınarak yeni eşyalarla kurulan eve taşınan aile ; “ Yeni bir eve kavuştuk ve çok mutlu olduk, Bizlere sahip çıkan Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a Beyaz Masa ekibine, Rahmet Derneği’ne ve hayırseverlere teşekkür ettiler”.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir