Büyükşehir’de Yol Çalışmaları Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar ilçesine bağlı Resul Mahallesi ile Doruklu Mahallesi arasında kalan 7 kilometrelik bağlantı yolunun bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir BelediyesiToroslar ilçesine bağlı Resul Mahallesi ile Doruklu Mahallesi arasında kalan 7 kilometrelik bağlantı yolunun bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanlarda kış şartlarının ağır geçmesi dolayısı ile bozulan yolların, ikinci kat satıh kaplama ve asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, yapımı devam eden Resul Mahallesi ile Doruklu Mahallesi arasındaki 7 kilometrelik yol çalışmalarının, 2 gün içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı bildirildi.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Resul Mahallesi Muhtarı Selçuk Karak, “Yapılan bu yol 40 yıldır toprak yoldu. Yol kenarında bağları ve bahçeleri bulunan vatandaşlar yolun tozlu olmasından dolayı çok şikayet ediyorlardı. Geçen yıl 40 yıldır toz toprak içerisinde olan bu yolun asfaltını döktük. Şimdi ise yağmurların fazla yağmasından dolayı bozulan yolun ikinci kat satıh kaplaması yapılıyor” dedi.

Doruklu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Demir ise “Doruklu Mahallesi ile Resul Mahallesi arasında kalan yol, Gözne-Ayvagediği yoluna alternatif bir yol oldu. Bu ana kadar hiç kimse buraya önem vermedi sadece yaz mevsiminde greyder çalışıp toz içerisinde tarım üreticileri ve vatandaşlar zarar görüyordu. Üreticiler hale meyve ve sebzelerini götüremiyorlardı. Yol yapım çalışması sayesinde üreticiler olarak hale sorunsuz bir şekilde ürünlerimizi taşımamız bağlara, bahçelere zarar gelmemesini sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir