BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısına 13 Ağustos Pazartesi günü yaptığı II. Birleşimle devam etti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Meclis Başkanvekili Hasan Göğüs başkanlık etti.

Saat 14.00’de gerçekleştirilen II. Birleşimde, gündemde bulunan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaka Mahallesine yapılacak olan GES projesi ’de görüşülerek kabul edildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya kazandırılan Kerpiç evlerinden bir tanesi MESTON Kent Dizayna tahsisi konusundaki gündem maddeside görüşülerek kabul edildi. H Plaka yönetmeliği revizyonuda komisyon raporları doğrultusunda kabul edildi.

Meclis, Ağustos ayı III. Birleşimini 14 Ağustos Salı günü saat 16.00 da yapacak.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir