BULUT “ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN ACİL GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAMAKTIR”

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut yaptığım açıklamada ekipleri her mevsim olduğu gibi kış aylarında da bozulan yolların asfaltlama, parkeleme, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyledi.

BULUT “ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN ACİL GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAMAKTIR”

Baştarafı 1’de…. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile, 42 mahallenin tamamında farklı çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Bulut, Fen İşleri ekipler, Samandağ’ın kış şartlarından etkilenmemesi ve vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için kollarını sıvadığını, Çalışmalarını gece gündüz sürdüren ekipler tarafından Tekebaşı Mahallesi’nde yol düzenleme ve temizlik çalışması yapıldığını

Ataköy Mahallesi’nde ise parke yapılacak alanda asfalt sökümü ve temizleme çalışması yapılmaya devam ettiğini ifade etti.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut tarafından yapılan açıklamada; “Kış aylarında meydana gelecek olumsuzluklardan yollarımızın, parklarımızın kısacası Samandağ’ın olumsuz etkilememesi adına ekip arkadaşlarımız gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Önceliğimiz Samandağ’ın ve vatandaşlarımızın acil gereksinimlerini karşılamaktır. Bu bağlamda çalışmalarımız devam edecek’’ İfadelerine yer verdi.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir