Borsa’dan Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi

Borsa’dan Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi

Konya Ticaret Borsası organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. KTB Nisan ayı meclis toplantısına yeni seçilen meclis üyeleri ile birlikte, görevden ayrılan meclis üyeleri de katıldı. Toplantıda, bir önceki dönem alan üyelere teşekkür plaketleri verildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTB Meclis Başkanı M. Namık Köklüsoy: “Yeni dönemin hepimize hayırlar getirmesini, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde çalışmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yönetimimizde ve meclisimizde bu dönem görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Değerli meclis üyeleri; bugüne kadar borsamız tarafından kazanılan başarının arakasındaki en büyük güç, birlik ve beraberliğimiz olmuştur. İnşallah bundan sonra da bir ve beraber karar almaya devam edeceğiz. Ortak akıl ile alınan kararları bir ve beraber olarak destekleyen, borsamız misyon ve vizyonuna katkı sağlayan; bu dönem meclisimizde yer almayan arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de yönetimimizle, meclisimizle, şirketlerimizle bir ve beraber olacağımızı, istişare ve ortak aklın tek öncül olacağını belirtmek istiyorum” dedi.

KTB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ise, “Borsa Meclisi’nde görevlerini en iyi şekilde yapmış, Konya’mıza ve Türk Tarımına hizmet etmiş arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Borsamız çalışmalarında esas aldığımız üzere ortak akılla, birlik ve beraberlik ile her arkadaşımızla dayanışma içinde çalışmaya, tarımına ve tarımsal ticarete katkı yapmaya devam edeceğiz. Bu çatı altında birlik ruhu, çalışma azmi hiç eksik olmamıştı, bundan sonra da olmayacak. Tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Toplantı sonunda görevini devreden Meclis Üyelerine, Başkan Hüseyin Çevik ve Meclis Başkanı M. Namık Köklüsoy tarafından teşekkür plaketi verildi.

Plaket Alan KTB Meclis Üyeleri;

Selçuk Öcal, Bayram Akan, Ahmet Yüksel, Ali Eser, Ali Osman Soydemir, Can Kılıç, Celal Küçükçöğen, Cemil Balcı, Muhittin Doğan, Seyit Aslan ve Yaşar Yıldız

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir