Bornova’da Yılbaşı’na Özel Kadın Matineleri

Bornova’da Yılbaşı’na Özel Kadın Matineleri

Bornovalı kadınlar, Bornova Belediyesi’nin yılbaşına özel olarak düzenleyeceği kadın matinelerinde buluşacak. Sürpriz hediyelerin dağıtılacağı, yarışmaların yapılacağı matinelerde sevilen sanatçılar sahnede olacak

Bornovalı kadınlar, Bornova Belediyesi’nin düzenleyeceği kadın matinelerinde buluşacak. Yılbaşına özel olarak hazırlanan matineler, 22 Aralık Cuma günü Işıkkent İzbaş Düğün Salonu’nda, 28 Aralık Perşembe Günü Atatürk Mahallesi Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nde 29 Aralık Cuma Günü ise Çamdibi İzbaş Düğün Salonu’nda, gerçekleştirilecek.

Matinelere, anneleri ile birlikte gelecek minikler için de aktiviteler olacak. Çocuklar, palyaçolar, yüz boyama etkinliği ve oyuncak parkurunda keyifli saatler geçirecek. Çizgi kahramanlarla hatıra fotoğrafı çektirecek. Sürpriz hediyelerin dağıtılıp, yarışmalarla renklenecek matinelerde sevilen sanatçılar sahnede olacak. Işıkkent ve Atatürk Mahallesi’nde Selda Kesgi ve Mikrop Lakaplı Hikmet, Çamdibi’nde ise Gamze Matracı Bornovalı kadınlarla birlikte olacak.

Kadınların hayatın her alanında daha etkin olması gerektiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu anlayışla özellikle istihdama yönelik pek çok proje hayata geçirdik. Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Bornova Belediyesi Konfeksiyon Eğitim Merkezi’ni kurduk. Tüm bu çalışmaları yaparken, ‘eğlenmek onların da hakkı’ diyerek yeni yıla da kadınlarımızla birlikte girmek istedik” diye konuştu.

HALIL İBRAHIM DINCEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir