Biga’da 19 Mayıs coşkusu

Biga Belediye Meydanı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 10 bini aşan müzikseverin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Belediye Meydanı saat 19:00’dan itibaren dolmaya başladı. Konserler öncesi Biga Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Hayalimdeki Biga’ konulu ilk, orta ve lise düzeyindeki öğrencilerin katıldığı öykü yarışmasında dereceye giren öğrencilere Biga Belediye Başkanı İsmail Işık tarafından ödülleri verildi.
Saat 20:00’de Tuğçe Haşimoğlu’nun sahne performansının ardından Onurhan Ateşli ve Melis Niksarlı’nın tango gösterisi sergilendi. Biga Belediye Meclisi Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Sedat Şahin, sahneye çıkarak Tuğçe Haşimoğlu’na teşekkür etti. Saat 21:45’te ise Gökhan Türkmen’in sahneye çıkmasıyla Belediye Meydanı’na akın eden müzikseverler, 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadılar. Konserini belirlenen süreden uzun tutan Gökhan Türkmen’e teşekkür etmek için sahneye çıkan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu bayramı siz gençlere armağan etmekle ne kadar haklı olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Buraya gelerek Belediye Meydanı’nda bu coşkuyu bizlerle paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bayramınız kutlu olsun” dedi.
Başkan Işık, Gökhan Türkmen’e ‘barış, kardeşlik ve birarada yaşama’yı temsil eden Biga Belediyesi logolu hediyeyi takdim etti. Havai fişek gösterisi ile kutlamalar sona erdi.

Sabiha BAŞARAN

Sabiha Başaran

Çapanoğlu Medya Grup’un Yerel Yönetim Asistanı olana Sayın BAŞARAN 01 Ocak 1991 Mut/MERSİN doğumludur. Gaziantep Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümü mezunu ve Gaziantep Üniversitesi’n de formasyonunu tamamlayarak Biyoloji öğretmeni olmuştur. Çapanoğlu medya grup'ta iş yaşantısına devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir