Belediye Güvenlik Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi

Önce insan anlayışı ile çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi belediye personeline yönelik düzenlediği eğitim seminerleri ile de çalışanlarının mesleki ve sosyal gelişimi konusuna büyük önem veriyor. Eğitim seminerleri çerçevesinde belediye brifing salonunda bir araya gelen belediye güvenlik personeline işlerini en iyi şekilde yapabilmeleri noktasında gerekli tüm konularda bilgilendirmeler yapıldı.

İskenderun Belediyesi Güvenlik Müdürü Bülent Helvacı düzenlenen seminerde yapmış olduğu konuşmada güvenlik personelinin yapması ve uyması gereken davranışlar üzerine bilgiler verdi.

İskenderun Belediyesi’ne yakışır bir tutum ve davranış içerisinde olunması gerektiğinin altını çizen Helvacı personelin her zaman göreve hazır olması gerektiğine dikkat çekti. Daha sonra güvenlik personelinin çalışma esnasında halkla olan iletişiminin güçlenmesi için yapması gerekenleri anlatıldı.

Program kapsamında, güvenlik personeline beşeri ilişkiler, belediye hizmetlerinin yürütülmesi sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar ile görev ve iş disiplini konularında eğitim verildi.

Seminer sonunda güvenlik personeline sertifikaları güvenlik müdürü Bülent Helvacı tarafından verildi.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL
NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI
YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir