Basketbolun adresi: Bornova Belediyesi

Bornova Belediyespor Basketbol Şubesi, gençlerden kurulu profesyonel takımı ile Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele ederken spor okullarında yüzlerce öğrenciye yaz tatillerini daha verimli şekilde geçirme imkanı sunuyor. Yetenekleri ile dikkat çeken sporcular Yeşil-beyazlıların alt yapısına yönlendiriliyor.
Faaliyetlerini erkekler kategorisinde sürdüren Bornova Belediyespor Basketbol Şubesi, yaz spor okulları ile tatildeki öğrencilere spor yapma imkanı sunuyor. Yaş gruplarındaki spor okulunda 2003- 2010 arası doğumlu çocuklar ve gençler eğitim alıyor. İçerisinde Türk Basketbolunun efsane ismi Hüseyin Beşok’un da bulunduğu Atatürk Spor Kompleksi’nde verilen basketbol kursularına katılan 200’e yakın sporcuya servis imkanı da sunuluyor.

Pazartesi-Çarşambe ve Salı-Perşembe olarak haftada iki gün olarak gerçekleştirilen kurslar, öğrencilerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor. Dört deneyimli antrenörün gözetimindeki kurslar, Kış ve Yaz dönemi olmak üzere yılın 12 ayı devam ediyor.

Yarışmacı takım da dikkat çekiyor

Bornova Belediyespor’un basketbol şubesi, spor okullarında yüzlerce çocuğa ve gence spor yapma imkanı sunurken, yarışmacı takımlarıyla da dikkat çekiyor. Spor okullarında yetenekleriyle dikkat çeken sporcular, altyapı takımlarına yönlendiriliyor. Profesyonel takımı çoğurluğu alt yapıdan gelen genç oyuncularla Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele ediyor. Yeşil-beyazlılar 2018-2019 sezonunda gençler, yıldızlar, U12, U11 ve U10 olmak üzere toplam 6 kategoride liglerde mücadele edecek.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir