BAŞKAN YAVUZ “TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE LGS SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİM”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 2 Haziran tarihinde LGS sınavına girecek
öğrencilerimiz için başarı mesajı yayınladı.
Başkan Yavuz yayınladığı mesajında şunları söyledi;
”Sevgili öğrencilerimiz; 8 yıl süren uzun ve yorucu bir eğitim-öğretim maratonu sununda emeklerinizin karşılığını alacağınız ve geleceğiniz için önemli bir sınava gireceksiniz. Unutmayınız ki; Sizler ülkemizin geleceğini yönlendireceksiniz. Sizlerin başarısı, ülkemizin gelecekte aydınlığına açılan kapıları olacaktır.
Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime geçiş sınavı kapsamında hem
öğrencilerimizi hem de velilerimizi yakından ilgilendiren LGS sınavına 2 Haziran tarihinde orta okul 8 Sınıf öğrencilerimiz katılacaktır.
‘’LGS sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize, gönüllerindeki okulları kazanmaları temennisiyle yürekten başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun sevgili öğrenciler.”
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir