BAŞKAN YAMAN’IN ÇOCUK SEVGİSİ

BAŞKAN YAMAN’IN ÇOCUK SEVGİSİ
Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Gümüşgöze İlk ve Ortaokulu ile Cemil Şükrü Çolakoğlu İlköğretim Okullarını ziyaret ederek kutlama törenlerine katılım gösterdi.
Yoğun ve coşkulu bir törenle gerçekleşen 23 Nisan kutlamalarında öğrenciler Başkan Yaman’ın yanından ayrılmadı.
23 Nisan’ı çocuklara armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıldığı kutlamalarda çocuklarla bir araya gelen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Atatürk’ün çocuklara verdiği önem ve değer ile ne denli ileri görüşlü bir lider olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı. Kurtuluş mücadelesi veren bir  neslin ancak Atatürk gibi bir üstün deha ile yeniden ayağa kalkarak bağımsızlığına kavuşabileceğini belirten Başkan Yaman; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete teslim edildiği 23 Nisan gününü dünya çocuklarına armağan etmesi, gelecek nesillerin ne kadar önemli bir görevi üstlendiklerini göstermektedir. Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın en iyi koşullarda eğitim almasını ve kendine güvenen, bilinçli bireyler haline gelmesini sağlamak bizlerin görevidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm çocuklara mutluluk getirmesini umuyor; dostluk ve barış duygularının hüküm sürdüğü, çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı bir dünya dileğiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”dedi.

EBRU  BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir