Başkan Sözlü: “İtfaiye çalışanlarımız özveriyle görevlerini ifa ediyorlar”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, itfaiye haftası dolayısıyla İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti

Ziyaret esnasında itfaiye çalışanlarının özveriyle canları pahasına çalıştıklarını ifade ederek onların bu anlamlı günlerini kutladı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, itfaiye haftası dolayısıyla İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, şube müdürleri de hazır bulunurken Başkan Sözlü “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için hizmet veriyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığımız yalnızca insanların hayatını korumak ve kurtarmakla kalmayıp aynı zamanda arama kurtarma, deprem, sel gibi doğal afetlerde de önemli görev üstlenmektedir” diyerek mesai mefhumunu gözetmeden çalışan itfaiye çalışanlarını tebrik etti.

 

 

 

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

EBRU BEKEN

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir