BAŞKAN POLAT MUSA AMCANIN SESİNE KULAK VERDİ

Malatyaspor sevdalısı 86 yaşındaki Musa Fırat, izlemeyi çok istediği Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçını Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın onur konuğu olarak protokolden izledi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Musa Fırat’ın sesine kulak verdi. Yaşının ilerlemesi ve hastalıkları nedeniyle yürüyemeyen Musa Amcayı, izlemeyi çok arzuladığı Yeni Malatyaspor – Galatasaray maçına getirdi. Başkan Polat’ın onur konuğu olan Musa Amca, maçı protokolden izledi.
Musa Fırat: “Sesimi Duyan Başkanıma Çok Teşekkür Ediyorum”
Çok sevinçli olduğunu belirten Musa Fırat, “ Maça gelmeyi çok istiyordum. Ancak bel fıtığım olduğu için çok uzak mesafelere gidemiyordum. Buralara nasıl geleceğimi de bilmiyordum. Beni evimden alıp buralara kadar getiren ve bu maçı izlememe vesile olan Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Beni çok sevindirdi. Malatyaspor’un bütün deplasmanlarına giderdim. Malatyaspor sevdalısıyım. 2 Lige çıktığı zaman benim dükkânımda kutlamalar yapılırdı. Bu
maça gelmeyi de çok istiyordum.” Başkan Polat: “Malatya’daki Bütün Kardeşlerimizin Sorumluluğu Üzerimizde”
Malatyalı hemşehrilerinin her daim yanında olan, onların istek ve arzularını dinleyen, elinden geldiği kadar yerine getiren Başkan Polat: “Malatya’daki bütün kardeşlerimizin sorumluluğu üzerimizde, onların gecesi, gündüzü, sıcağı, soğuğu bizi ilgilendiriyor. Amcamız maça gelmek istediğini bize söyleyince, ben de gel beraber izleyelim dedim. Bugünün onur konuğu amcamız. Böyle Malatya sevdalısı amcalarımız varken sırtımız yere gelmez.” dedi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir