Başkan Kocaoğlu’ndan Cumhurbaşkanı adayına büyük övgü

“Muharrem İnce sel oldu, akıyor”

 

Gece geç saatlere kadar Bayındır’daki kahve toplantılarına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçim sonrasına ilişkin önemli mesajlar verdi: “Türkiye artık nefes alamıyor. O yüzden en çok değişime ihtiyacımız var. Ama düşmanlık yok! Kin yok, nefret yok! Aynı memleketin insanlarıyız. Birlikte çok çalışıp huzur içinde yaşarız. Hiç bir sıkıntımız da olmaz” diye konuştu.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kısa bir “bayram molası” verdiği ilçe turlarına Bayındır ile devam etti. Akşam saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na gelerek burada partililere kısa bir konuşma yapan Başkan Kocaoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi, Muharrem İnce’nin  Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile birlikte ayağa kalktı, şahlandı. Muharrem İnce sel oldu, akıyor. Vatandaş umut olarak sarılıyor bize.. İşimiz hem çok kolay hem de çok zor. Doğru politikalar üretip hata yapmayacağız. Cesur olacağız. Cesur kararlar alacağız. Dünya ile barışacağız” dedi.

Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ile CHP İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek’in de eşlik ettiği Başkan Kocaoğlu, daha sonra Bayındır’ın en kalabalık mahallelerinden Çırpı ve  Hasköy’e giderek vatandaşlarla buluştu.

İki mahallede kahve toplantıları yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı özetle şunları söyledi:

“2014’ten beri sürekli seçim ve referandum yapıyoruz. Ekonomi artık dikiş tutmuyor. En büyük şirketlerin bile borç erteleme talepleri, kriz endişelerini artırıyor. Zaten iktidarı 1,5 yıl önceden erken seçim kararı almaya zorlayan budur. Sadece inşaat ve yol yapmakla, sadece para politikalarıyla bu memleket gitmez. Üretmeden olmaz! Türkiye artık nefes alamıyor. Türkiye’de mutlaka değişim lazım. En çok buna ihtiyacımız var. Ama düşmanlık yok! Kin yok, nefret yok! Aynı memleketin insanlarıyız. Birlikte çok çalışıp huzur içinde yaşarız. Hiç bir sıkıntımız da olmaz. Önce dünya ile barışacağız. Ekonomiyi üretir hale getireceğiz. Dünyadaki eski itibarımızı yeniden kazanacağız. Ve çok çalışıp adil paylaşacağız.”

 

 

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir