BAŞKAN FADILOĞLU, İLİM YAYMA CEMİYETİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

 

BAŞKAN FADILOĞLU, İLİM YAYMA CEMİYETİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

 

-FADILOĞLU, ÖĞRENCİLERİN BAŞARISINA KATKI SUNACAK ÖNEMLİ TAVSİYELERDE BULUNDU

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesi tarafından her hafta düzenlenen sohbet programına katıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar millete hizmet etmek gayretinde olduklarını söyledi.

 

İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Kölemen, cemiyet üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun konuşmasından önce Şehitkamil Belediyesinin hizmetlerini anlatan kısa bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Gösterimin ardından konuşan Başkan Fadıloğlu, yaşam deneyimlerini öğrencilere aktardı. Konuşmasında insan odaklı projeler yaptıklarını anlatan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerin başarısına katkı sunacak önemli tavsiye ve uyarılarda da bulundu.

 

BAŞARININ SIRRI YAPTIĞIMIZ İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAKTIR

Öğrencilere hitap eden Başkan Fadıloğlu, “İlim Yayma Cemiyeti gerçekten Türkiye’de en köklü cemiyetlerimizden bir tanesidir. İnsana yapılan yatırım, en büyük yatırımdır. Bu konuda çizgisini hiçbir zaman değiştirmeden her gün daha da ilerleterek devam eden bir kuruluştur. Rabbim, hiçbir zaman emeklerini zayi etmesin. Şehitkamil Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar, milletimize hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Tabi bu hizmetleri yaparken, yalnızca hizmeti götürüp bırakmayla olmuyor. Bu hizmetlerin devamlılığını sağlayabilmek adına da kalitenin oluşması gerekiyor. Tabi bu da eğitimden geçiyor. Bizim yapmış olduğumuz hizmetlerin sürekliliğini sağlayabilmek, kalitesini arttırabilmek için eğitimin öncelikli bir şart olduğunu biliyoruz. Okul öncesi eğitimden başlayıp, açık öğretime giden hanım kardeşlerimize destek verecek projelere kadar destek veriyoruz. Okuma-yazma bilmeyen kardeşlerimize kadar destek olabilme adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tabi belediyecilik hiçbir zaman tamamlanmış olamaz. Çünkü insanların ihtiyaçları değişkendir, bu da devamlı standartla doğru orantılı olarak artacaktır. Biz, bundan hareketle en alt kademeden başlayıp, en üst kademeye kadar, hizmetleri götürmeye gayret gösteriyoruz. Ben siz değerli öğrenci kardeşlerime şunu söylemek istiyorum. Her ne yapılırsa yapılsın, her iş her zaman bireyden, şahıstan başlıyor. O yapmadı, ben yapmayayım, hayır; o yapmasa bile biz yapacağız ve bu memlekete faydalı olmak istiyorsak, insanlığa faydalı olmak istiyorsak, yaptığımız işin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Temizlikçilik yapıyorsak, en iyi temizliği yapacağız, öğretmenlik yapıyorsak en iyi eğitimi vermeye gayret göstereceğiz. Başarının sırrı yaptığımız işi en iyi şekilde yapmaktır” dedi.

 

Başkan Fadıloğlu, konuşmasını tamamladıktan sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİN GERÇEKTEN BÜYÜK HİZMETLERE İMZA ATTIĞINI GÖRDÜK

Böyle bir programın düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencisi Ahmet Hasan, şunları söyledi:

 

“Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na böyle bir şerefi bizlere laik gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerinden memnun kaldık. Başkanımızın ifade ettiği kadarıyla ve bizlerin de yaşadığımız ortam açısından gördüğümüz hizmetler bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Hizmetin kalitesini yükselmek adına Başkanımızın da büyük gayretler gösterdiğini izlemiş olduğumuz sinevizyonda gördük. Yapılan hizmetlerin merkezden kırsala doğru gitmesi de bizleri sevindirdi. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla Şehitkamil Belediyemizin gerçekten büyük hizmetlere imza attığını gördük. Gerçekten insan odaklı projeler yapıldığını gördük. Başkanımızın konuşmaları çok etkileyiciydi. Önemli bilgilere sahip olduğumuz için çok mutluyuz” diye konuştu.

 

Program sonunda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Kölemen, cemiyet üyeleri ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HALIL İBRAHIM DINÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir