Başkan Çakır’ın İl Sağlık Müdürünü ziyareti

İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret eden Başkan Çakır,

MALATYA HER ALANDA ÖNCÜ OLMALI

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sağlık İl Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Recep Bentli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Çakır: Sağlık alanındaki gelişmeler ilimize katkı sağlayacak boyutlara ulaşmış durumda

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Çakır, bir şehrin fiziki gelişmesinin yanında eğitim ve sağlık alanındaki gelişmesinin de çok önemli olduğunu belirterek, “Malatya’da her geçen yıl sağlık alanındaki gelişmeleri gözlemlemekteyiz. Sağlık Bakanlığının ilimizde ciddi yatırımları bulunuyor. Yapılan Yeni Devlet Hastanesi ve yeni yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Fizik Tedavi ve Diş Hastanesinin ilimizi sağlık alanında daha iyi noktalara taşıyacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’nın her alanda gelişmesini sağlamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Malatya’nın fiziki gelişmesi, şehirleşmesi ne kadar önemliyse eğitim ve sağlık alanındaki gelişmesi de bizim için aynı derecede önemlidir. Malatya her alanda bölgesinde öne çıkan, öncü illerden biri olmalı. Sağlık alanındaki gelişmeler ilimize katkı sağlayacak ve geliştirecek boyutlara ulaşmış durumda. Sağlık alanındaki bu başarılardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde Allah yardımcınız olsun, hayırlı hizmetler üretmenizi temenni ediyorum.” dedi.

Bentli: Yoğun çalışma içerisindeyiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli ise “İl Sağlık Müdürlüğü olarak sizlerin de destekleri ile yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kadın Doğun ve Çocuk Hastanesi belli bir seviyeye getirildi, Ağız ve Diş Sağlığı ile Fizik Tedavi Merkezimizin çevre düzenleme çalışmalarını yaparken Büyükşehir Belediyemizin yardım ve katkılarını gördük. Görevimiz sırasında sizlerin de desteği ile hayırlı işler yapmaya gayret edeceğiz. Tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İnönü Caddesi esnafına ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Sağlık Müdürünü ziyaret ettikten sonra İnönü Caddesi üzerinde bulunan esnafları da ziyaret edip, esnaflar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden İnönü Caddesi esnafları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Malatya’ya yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir