Başkan Atila Gündoğdu’da emekçilerle 1 Mayıs‘ı kutladı

Başkan Atila  Gündoğdu’da emekçilerle 1 Mayıs‘ı kutladı

 

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nda Gündoğdu Meydanı’nda emekçilerle birlikteydi. Emekçilerle birlikte 1 Mayıs’ı kutlayan Başkan Atila coşkuyu alandakilerle birlikte yaşadı.

 

 

Emeğin en yüce değer olduğunu hatırlatan Başkan Atila, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hepimiz için çok önemli. Böyle bir günde birlik olmak, dayanışma içinde hareket etmek bizi çok daha güçlü yapar. Ülkemizin içinde bulunduğu sorunları ancak böyle birlik ve beraberlik içinde olarak çözebilir ve demokrasimizi daha kalıcı hale getirebiliriz. Herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir