BARO MÜZİK TOPLULUĞU OLUŞTURULDU

AVUKATLAR DURUŞMA SALONUNDAN SAHNEYE ÇIKMA HAZIRLIĞI YAPIYOR.

Adana Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu çalışmaları kapsamında bu yıl oluşturulan Baro Müzik Topluluğu, Reşatbey Hizmet Binasında provalarına devam ediyor.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Yönetim Kurulu Üyesi ve Kültür ve Sanat Komisyonu Koordinatörü Av. A. Duygu Özgüven, Baro Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av. Kahraman Bozkurtlar, Müzik Topluluğunun provasını izlediler.

Tamamı avukat ve hukuk fakültesi öğrencilerinden kurulu Müzik Topluluğu üyeleri ; Av. Hare Arabacı Özdemir, Av. İbrahim Emre Ediboğlu, Av. Atacan Arslan, Av. Damla Yürekli, Av. Caner Çelik, Av. Alp Eren Karslı, Av. Görkem Yüksel Çalık, Av. Buluçhan Yıldız, Av. Murat Gülsün, Av. Evin Bahçeci, Stj. Av. Veli Sefil, Stj. Av. Ercan Kılınç, Stj. Av. Bilal Bayraktar, Hukuk Fakültesi öğrencisi Merve Tekin’den oluşmakta.

Provada müzik grubunda yer alan hukukçular ayrı ayrı ve birlikte eserler seslendirerek, repertuar oluşumuna da başladı. Keyifli ve eğlenceli bir ortamda devam eden çalışmaya Baro Müzik Topluluğu üyelerine şan ve enstrüman konusunda destek olmak üzere eğitmen sanatçı Esat Dilsizoğlu da çalışmaya katıldı.

Baro Müzik Topluluğunda; bağlama, gitar, ritm üflemeli çalgılar dahil birçok enstrümanla hukukçular Pazartesi günleri bir araya geliyor.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro bünyesinde ilk kez böyle bir topluluk oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Av. Küçük, geçmiş yıllarda müziğin farklı alanlarında çalışmalar yapan topluluğumuzun bu dönem içerisinde farklı bakış açısıyla çalıştığını, önümüzdeki Avukatlar Haftası özel bir etkinlikle meslektaşlarının huzurlarına çıkmayı planladıklarını, kendilerinin Müzik Topluluğuna büyük önem ve değer verdiklerini vurguladı.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir