BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK’DEN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE GÖREV ALAN MESLEKTAŞLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ /Halil İbrahim DİNÇEL

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, beraberinde Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz ile Adana Büyüşehir Belediyesinde yerel seçimler sonrası göreve başlayan Genel Sekreter Yardımcısı meslektaşı Av. Türkan Eşli ve Hukuk Müşaviri Av. Ali Akıncı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adana Baro Başkanına yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Türkan Eşli, yerel yönetimlerin önemli sorunlarının olduğunu ve bu sorunların en başında ekonomik durumun geldiğini belirterek, ” Adana’nın değişim, dönüşüm ve gelişimiyle ilgili seçimden önce de açıkladığımız vizyon projelerimiz var. Bu projelerimizi, halkımızla el ele vererek hayata geçireceğiz” dedi.

Baro Başkanı Av. Küçük de, belediyelerin sosyal sorumluluk getiren projelerine, kadın ve çocuklara yönelik çalışmalarına baronun her zaman destek olacağını ifade ederek, “Gönül ister ki, bu tip sorunlar hiç yaşanmasın. Ancak olursa da bizler göreve her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz ile birlikte daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşavirliği görevine başlayan Av. Ali Akıncı’ya ziyaret gerçekleştirdi ve kendisine başarılar diledi.

Hukuk Müşavirliğinde çalışan tüm avukatların da katılımıyla yapılan sohbet sırasında baronun çalışmaları ve belediyenin hizmetleri hususunda görüş alış verişinde bulunuldu. Nova Medya Grup Haber Merkezi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir