BAKDER MEHMETÇİĞE VERİLMEK ÜZERE 4X4 ISUZU MARKA ARAZİ ARACINI BAŞKAN YAVUZ’A TESLİM ETTİ

BAKDER MEHMETÇİĞE VERİLMEK ÜZERE 4X4 ISUZU MARKA ARAZİ ARACINI BAŞKAN YAVUZ’A TESLİM ETTİ

Birleşmiş Aktarlar Dernek (BAKDER) başkanları Murat Top, Dursun Mete, Abdurrahman Muslu ve Ali Türksar Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u ziyaret etti.

Bakder heyeti ziyarette ilk olarak kendi bölgelerinde öğrenim gören öğrencilerin Mehmetçiğimize yazmış oldukları Mektupları Başkan Yavuz’a takdim ettiler.

Ziyarette açıklama yapan BAKDER Başkanı Murat Top Yaptığı açıklamada;
“Birleşmiş Aktarlar Derneği olarak, Konya, Mersin gibi ülkemizin çeşitli bölgelerindeki heyetlerimizle birlikte, Mehmetçiğimize destek olabilmek amacıyla burada bulunmaktayız.

Kahraman ordumuza ne yapsak azdır. Elbette ki güçlü Devletimiz Mehmetçiğimizin bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Hz. İbrahim’e bir damla su götüren karınca misali BAKDER olarak bizlerde karınca – kaderince bir şeyler yapmak istedik. Amacımız Mehmetçiğimize manevi olarak destek olup güç vermektir.

Bu bağlamda Dernek temsilcilerimizle birlikte 4×4 Isuzu marka arazi aracını, 1000 adet power bank şarj cihazı ve 1000 adet telefon bataryasını hediye etmek istedik. Allah (c.c) Mehmetçiğimizi korusun. Rabbim Vatanımızı Milletimizi böldürtmesin” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz ise ; “Sizlerin bu ziyareti ve Mehmetçiğimize desteği şunu bir kez daha göstermiştir ki, Yüce Türk Milletimizin büyüklüğü, birlik ve beraberliği ile 7 Düvelin gücü bizleri yok etmeye yetmeyecektir.

Bu anlamlı desteğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunarım. Allah (c.c) birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Başkan Yavuz daha sonra misafirleri sınırın (0) noktasında ki İncirli mahallesine götürüp harekât ile ilgili bilgi verdi.

İncirli mahalle ziyaretinin ardından Belediye binası önüne gelerek 4×4 Isuzu marka arazi aracı Başkan Yavuz’a Mehmetçiğe verilmek üzere teslim edildi.

Dernek Başkanı Murat Top ayrıca Başkan Yavuz’a Mehmet Akif Ersoy’un ilk olarak yazdığı Osmanlıca İstiklal Marşını hediye etti.

Başkan Yavuz misafirlerini bir kez daha teşekkür ederek uğurladı.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir