BAĞLAR BELEDİYESİ,KUR’AN KURSLARINI DEZENFEKTE EDEREK STERİL HALE GETİRDİ

Bağlar Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yeni Normalleşme Takvimi kapsamında 15 Haziran’dan itibaren aşamalı olarak hizmet vermeye başlayacak olan Kur’an Kurslarını dezenfekte ederek eğitime hazır hale getirdi. Çocukların steril ve sağlıklı bir ortamda dini eğitim almasını istediklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”İlçemizdeki tüm Kur’an Kurslarını titiz bir çalışmayla dezenfekte ettik” ifadelerini kullandı.
Yeni Normalleşme Süreci İçin Dezenfekte Çalışmaları
  Bağlar  Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yeni Normalleşme Takvimi kapsamında 15 Haziran’dan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak Kur’an Kurslarını dezenfekte etti.
Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla harekete geçen Temizlik Müdürlüğü’ne bağlı dezenfekte ekibi sırayla ilçe sınırları içerisinde yer alan Kur’an Kurslarını dezenfekte ederek eğitim için hijyenik ve steril hale getirdi.
Ekipler,Yeni Normalleşme Süreci’nde yeniden ibadete açılan camilerde de  Cuma namazları öncesinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.
“Kur’an Kurslarını Steril Hale Getirdik”
“Çocuklarımızın en temel gereksinimlerimizden olan dini eğitimlerini sağlıklı ve steril koşullarda almasını istiyoruz” diyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu amaçla ilçe genelindeki Kur’an Kurslarını dezenfekte ederek eğitime hazır hale getirdiklerini söyledi.
İlçedeki camileri de yine Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında düzenli olarak dezenfekte ettiklerini belirten Beyoğlu,toplum sağlığını korumaya yönelik hizmetleri kesintisiz olarak devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir