AŞAĞIOKÇULAR VE SÜMERLER MAHALLELERİ BİRBİRİNE BAĞLANIYOR

AŞAĞIOKÇULAR VE SÜMERLER MAHALLELERİ BİRBİRİNE BAĞLANIYOR

Defne Belediyesi, Aşağıokçular ile Sümerler Mahallelerini birbirine bağlayan ve trafik akışını oldukça rahatlatacak alternatif yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmalarda, iki mahalleyi birbirine bağlayacak olan yeni yol ile vatandaşlar çok daha kolay ve rahat bir ulaşım sağlayabilecek.

SÜMERLER’E 120 METRELİK TAŞ DUVAR

Sümerler Mahallesi Mezarlık yolundan Futbol Sahasına kadar uzanan yolda taş duvar çalışmaları başlattıklarını duyuran Defne Belediyesi Fen
İşleri Müdürlüğü ekipleri, 120 metre uzunluğunda ve 3 metre yüksekliğinde inşa edecekleri taş duvar ile Futbol Sahası kenarına yapılacak tribün ve yoldaki göçmeleri önlemeyi amaçladıklarını ifade ettiler.

Aşağıokçular ve Sümerler Mahallesi sakinleri, ulaşımlarını oldukça kolaylaştıracak ve iki mahallenin birbirine bağlanmasını sağlayacak yeni yol ile ilgili oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler. Vatandaşlar, oluşturulan alternatif yol ve güvenlik adına yapılacak olan taş duvar çalışmaları için Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ve ekibine teşekkür ettiler.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU
BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir