Altın Yıllar Yaşam Merkezi’Nde Yeni Dönem Başladı

Çanakkale merkezde yaşayan 65 yaş ve üstü kıdemli kentlilerimizin buluşma noktası olan Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcıları, yaz tatilinin ardından yeni atölyeleri ve arkadaşlarıyla bir araya geldiler.

Bu yıl Satranç, Nefes Egzersizleri, Denge ve Yürüme Çalışmaları,  Halk Dansları, Grup Çalışmaları, Anı Paylaşımı Etkinliği,  Kırkyama, Bilgisayar, Bilişim Teknolojileri, Taş Tasarım, Resim, Müzik, Psikomotor Aktivite, Bilişsel Beceriler, Spor,  Briç, İngilizce, File Örme Atölyelerinde yapılan çalışmalarla birlikte Görsel Sanatlar, Tiyatro ve Edebi Okumalar çalışmaları da merkez katılımcıları ile buluşuyor.

Önceki yıllarda, her ay düzenlenen bilgilendirme toplantıları ve kuşaklar arası etkileşimi sağlamak adına düzenlenen Masal Günleri Etkinlikleri, bu yılda da merkez katılımcılarımız ile buluşmaya devam edecek.

Altın Yıllar Yaşam Merkezi Demli Sesler Korosu da şimdiden çalışmalarına başladı. Kentlimize keyifli ve eğlenceli konserler yaşatmak isteyen ödüllü koro ekibi yeni eserleri öğrenerek icra etmeye başladı.

65 yaş ve üstü Çanakkale merkezde yaşayan tüm kentlilerimize kapılarını açan Merkezde kayıtlar devam ediyor. Başvuru için bir ikametgah ve fotoğrafla ile birlikte başvurularınızı yapabilirsiniz. Detaylı bilgi alabilmek için (0286) 218 34 15 nolu telefon numarasından bilgi alabilirsiniz.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir