Alpaslan ile Sümer Aileleri’nin Mutlu Günü

Kızıltepe Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nuri Alpaslan’ın oğlu Ferhat Alpaslan yaşamını Kızıltepe’nin eski esnaflarından Mehmet Tahir Sümer’in kızı Dilan Sümer ile birleştirdi.

Kızıltepe Belediyesi bünyesinde belediye başkan yardımcılığı ile birlikte bugüne kadar farklı kademelerde görev yapan Mehmet Nuri Alpaslan’ın oğlu Belediye Memuru Ferhat Alpaslan yaşamını Mardin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Dilan Sümer ile birleştirdi.

Kızıltepe MOVA Salon’da Bin 500 davetlinin katılımıyla yapılan düğün, misafirlerin onuruna verilen düğün yemeğiyle başladı. apılan yemek ikramının ardından düğün salonuna el ele gelen Gelin Dilan Sümer ile Damat Ferhat Alpaslan, alkış ve zılgıtlarla karşılandı. İlk danslarını konfeti ve ışık gösterileri eşliğinde yapan genç çift, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ekrem Sümer ile Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Mavidemir’in de aralarında bulunduğu şahitler ve davetlilerin huzurunda kıyılan nikahlarında gür bir sesle birbirlerine ‘Evet’ dediler.

Evlilik cüzdanını genç çifte teslim eden Kaymakam Çam, Ferat ve Dilan Alpaslan çiftine karşılıklı anlayış içinde geçecek, bir ömür boyu sürecek aile huzuru ve salih evlatlardan oluşacak mutlu bir aile olmaları dileğinde bulundu.

Düğün pastasını birlikte kesen genç çift, Yöreye özgü müziklerin eşliğinde karşılıklı olarak çiftetelli ve oyun havaları oynayarak oluşturulan uzun halay halklarının arasındaki yerlerini alarak davetlilerle birlikte halay çektiler. 

Davetlilerin masalarını tek tek ziyaret ederek, kendileriyle yakından ilgilenen Damadın babası Mehmet Nuri Alpaslan, Mutlu günlerinde yanlarında bulunan, mutluluklarına ortak olmak üzere geceye katılan bütün dostlarına, akraba ve tanıdıklarına teşekkür etti. 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir