ALEVİ VAKIFLARI FEDERASYONUNUNDAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

ALEVİ VAKIFLARI FEDERASYONUNUNDAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

Alevi Vakıfları Federasyonu Genel Başkanı Remzi Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’i ziyaret etti.

Olağan Yönetim Kurulu toplantılarını her ay farklı bir şehirde gerçekleştiren Alevi Vakıfları Federasyonu, Eskişehir’de yaptıkları toplantı sonrası Genel Başkan Remzi Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İsmail Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Başkan Büyükerşen’e Alevi vakıf ve derneklerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Remzi Akbulut, toplumun tüm kesimleriyle birlik ve beraberlik içinde dostça yaşamak istediklerini söyledi.

Başkan Yılmaz Büyükerşen, Alevi Vakıfları Federasyonu Başkanı ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanının ziyaretlerinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Kardeşçe yaşamak için her türlü çabayı gösteren Alevi vatandaşlarımızı temsil eden vakıf ve derneklerini elimizden geldiğince desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir