Akşehir-Ilgın Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde mali genel kurul

Ilgın Sahib Ata Termal Otelde yapılan gene kurula Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan,  Ilgın Şeker Fabrikası Müdürü Sezai Doğan, Ziraat Odası Başkanları, Mahalle Muhtarları ve STK temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Akşehir-Ilgın Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Yusuf Yazır, kooperatifin 2017 yılı cirosu hakkında bilgi verdi. Yazır “Biz özel sektör gibi karın yüksek olması için çalışmıyoruz. Çiftçiye daha ucuz girdi sağlamak için çalışıyoruz. 1952 yılında kurulan bu kooperatife çiftçilerimiz sermaye koymuşlar, tekrar tekrar para istemenin anlamı yok. Burayı doğru çalıştıracağız, düzgün yöneteceğiz. Hem istihdam sağlayacağız hem üreteceğiz. Bünyemizde bulunan Ilpan A.Ş, 2017 yılında 15 milyon 900 bin TL ciro yapmıştır. Ilpan A.Ş,’nin karı 1milyon 400 bin TL olmuştur” dedi.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir