AK PARTİ’DEN SEÇİM KONVOYU

  1. AK Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından yüzlerce araçlık konvoy yapıldı.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından yüzlerce araçlık konvoy yapıldı.

AK Parti Mardin milletvekili adayları, il teşkilatı ve ilçe teşkilatları, Artuklu Üniversitesi Köprülü Kavşağı’nda bir araya geldi.

Burada açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Nihat Eri, Artuklu Üniversitesi Köprülü Kavşağı’ndan başlayacak konvoyun, Tarihi Mardin, Yeni Yol ve Diyarbakır yolunda tamamlanacağını söyledi.

Konvoya katılan partililere teşekkür eden Başkan Eri, şöyle dedi:

“Mardin’de devletimizin yatırımları ortadadır. Bu seçim ülkemizde demokrasinin taçlandırılması için bir fırsat. Bizler AK Partinin ve devletimizin bölge yatırımlarını kapı kapı gezerek anlattık. Artık seçime saatler kaldı. Emeklerimizin sandıklara yansıdığı, bölge halkımızın desteği ile iktidara yürüyoruz.”

Trafik akışını bozmamak için tek şerit ilerleyen konvoyda AK Partinin seçim müziklerine yer verildi.

Bazı vatandaşlar, konvoya kamyonlarıyla eşlik etti.

Konvoy boyunca AK Parti bayrakları ile Türk bayrakları bir arada dalgalanırken partililer, kornalar ve seçim müziklerini çalarak destek verdi.

 

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir