10 kasım 2017

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 79. yıl önce aramızdan ayrıldı. Geleceğe ışık tutan fikirlerin sahibi Mustafa Kemal ATATÜRK, sadece bizi değil tüm dünyayı etkileyerek hafızalara kazınan büyük bir devlet adamıdır. Cumhuriyet nesilleri olarak bizlere düşen vazife de, Ata’mızın mirasına sahip çıkarak ülke bütünlüğümüzü korumak ve demokrasi standartlarını her geçen gün yükseltmektir.

Türk Milletinin istikbali uğruna yaptıkları için Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere milli mücadelemizin kahramanlarına, şehit ve gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Sultan AVCI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir