1. SINIFLARA ÇANTA VE KIRTASİYE YARDIMI GELENEĞİNİ SÜRÜYOR

Başkan Uludağ: “4 yılda 14 Bin öğrenciyi sevindirdik”

Sarıçam Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında Sarıçam’da bulunan okullarda 1. Sınıfa başlayan tüm öğrencilerin okul çantası ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı.
Sarıçam İlçesinde büyük bir eğitim hamlesini başlatan Sarıçam Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılında ders başı yapan tüm 1. Sınıf öğrencilerinin tümünün okul çantası ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı. Hüseyin Avni Coş İlkokulunda İlköğretim Okulu`ndaki öğrencilere çanta ve kırtasiye dağıtımı Başkan Bilal Uludağ tarafından bizzat yapıldı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın okula gelişinde minik öğrenciler tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı. Başkan Uludağ öğrencilere sarılarak karşılık verdi.

Başkan Uludağ 4 yılda 14 Bin öğrenciyi sevindirdi

Okulda yapılan çanta ve kırtasiye dağıtım töreninde konuşma yapan Başkan Uludağ `Kitaplar devletten kırtasiyeler belediyemizden` sloganı ile kayıt olan bütün öğrencilerimize kırtasiye malzemesi ve okul çantasını hediye ediyoruz. Başkan Uludağ “Sarıçam Belediye`mizin sosyal sorumluluk projelerinden biri olarak hayata geçirdiğimiz bu destek, öğrencilerimiz ve ailelerine de okul öncesi büyük katkı sağlayacak. Okul çantası içerisinde defterden kaleme, silgiden kalemtıraşa kadar sene boyunca gereksinim duyabilecekleri tüm ihtiyaçları öğrencilerimize hediye ediyoruz. Bu eğitim desteğimiz, çocuklarını okula gönderen ailelerin masraflarını da minimum düzeye indirerek aile bütçesine katkı sağlayacaktır. Bu yıl 3500 ün üzerinde evladımız 1. sınıfa kayıt olmuş. Geçtiğimiz eğitim-öğretim yıllarında da bu hediyeleri verdik. Toplamda 4 yılda 14 bin öğrencimize setlerini takdim ettik. Bu evlatlarımıza okullar açılır açılmaz setlerini dağıtmaya başlıyoruz. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Gençlerimizin bizden daha donanımlı eğitim görmesi lazım. Okullarda çocuklarımızın donanımlı olması için sadece milli eğitimin çabası yetmiyor. İşbirliği, güç birliği yaparak, başaramayacağımız iş yoktur. Bu vesile ile yeni eğitim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“Başkan Uludağ’a kırtasiye yardımları için teşekkür ederiz”

Çanta ve kırtasiye dağıtımı sırasında Başkan Uludağ’ı gören veliler “Başkanımızın her yıl çocuklarımıza verdiği bu güzel hediye bizleri çok mutlu ediyor. Bu hediye ile dar gelirli ailelerimize çok büyük katkı sağlıyor. Her yıl belediye başkanımız Bilal Uludağ’ın bizlere ve çocuklarımıza verdiği hediyeler için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir