ZİYARETE AÇILAN HAYVANAT BAHÇESİNE YOĞUN İLGİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun çalışmalar sonrasında vatandaşların ziyaretine açılan Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi il protokolü tarafından gezildi.

Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi gezi programına Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra Malatya Valisi Ali Kaban, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve İl Müftüsü Ümit Çimen katıldı.

Hayvanat Bahçemiz 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gezilebilecek

Gezi sırasında Hayvanat Bahçesi hakkında kısa bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Büyükşehir Belediyesi olarak Malatyamıza çok güzel ve nezih bir mekanı kazandırdık. Vatandaşlarımızın ziyaretine açıldıktan sonra muazzam bir yoğunluğun yaşandığı Hayvanat Bahçemize gösterilen bu ilgiden yapmış olduğumuz bu hizmetin ne kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır. Hayvanat Bahçemizde bugün itibariyle 33 türden 568 hayvan ile 75 de alt türden hayvan bulunmakta. Bu sayı en kısa zamanda 50 türe ulaşacak her geçen gün yeni tür dahil edilerek sayı arttırılacak. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Hayvanat Bahçemiz sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gezilebilecek” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Hayvanat Bahçemizi binlerce kişi ziyaret etti

Başkan Polat, “Doğu Anadolu’nun tek hayvanat bahçesi olma özelliğine sahip olan bu alanı hafta sonunda yaklaşık 8 bin vatandaşımız ziyaret etmiştir. Vatandaşlarımızın bu ilgisi önemli bir ihtiyacın karşılandığını göstermektedir. Malatya ve vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. İnşallah hep birlikte Malatyamızı standartları yüksek bir il haline getireceğiz” dedi.

 

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir