YEŞİLOBA KAPALI SEMT PAZARINA KAVUŞTU

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar: “Hizmet adına …

Seyhan Belediyesi tarafından Yeşiloba Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarının açılış töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, hizmette ayrımcılığı asla yapmayacaklarını ifade etti.Seyhan Belediyesi tarafından Yeşiloba Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarının açılış töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, hizmette ayrımcılığı asla yapmayacaklarını ifade etti.
Seyhan Belediyesi tarafından Yeşiloba Mahallesi’nde yaptırılan kapalı semt pazarının açılışı yapıldı. 3 bin 715 metrekare alan üzerine kurulu pazar yerinin yanı sıra 190 metrekare zabıta odası, 4 eğitim salonu, 200 metrekarelik Seymer ofisinin bulunduğu tesisin açılışında konuşan Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Seyhan ile Zeydan Karalar isminin etle kemik gibi olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne gitse bile hizmette ayrımcılık yapılmayacağını, güçlerinin yettiğince halka hizmet için çalışacaklarını kaydetti.
Tesisin açılış törenine katılan CHP’nin Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da Seyhan’da başlayan hizmetlerin tüm Adana’ya yayılacağını dile getirdi.
Konuşmaların ardından tesisin açılış kurdelesi kesildi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir