YENİ TAZİYE EVİ’NİN TÜM HİZMETİ BELEDİYEDEN

Batmanlı iş insanı H.Cahit Öndaş tarafından Sağlık Mahallesinde anne ve babası adına hayrat olarak yapımı tamamlanan yeni taziye evinin anahtarı Belediyemize teslim edildi.

Hayırsever iş insanı Hüseyin Cahit Öndaş tarafından yaptırılan yeni taziye evinde verilecek tüm hizmetler Belediyemiz tarafından karşılanacak.

Ankara’da ikamet eden Hüseyin Cahit Öndaş, anne ve babasının ismini taşıyan taziye evinin anahtar teslimi sonrası anne ve babasına vefa borcunu yaptığı hayır işi ile ödemeye çalıştığını ifade ederek: “Hiçbir şey bize ait değildir. Bizler, var olanın emanetçileriyiz. Gücümüzün elverdiği ölçüde Batman’a güzel eserler bırakmak istedik. Yapmış olduğumuz taziye evinin Batmanımıza hayırlarlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediyemiz Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri de: “Belediyemize anahtarı teslim edilen Taziye Evi ile birlikte İlimizde 45 taziye evimiz olmuş oldu. Bu taziye evimizin temizliği, bakım ve onarımını biz yapacağız, taziyesi olan vatandaşlarımıza burada verilecek tüm hizmetleri çay, su, şeker, bir öğün yemek gibi giderlerin yanı sıra elektrik ve su giderleri de Belediye olarak biz karşılayacağız, memleketlerine yaptıkları bu güzel eserden dolayı sayın Öndaş ailesine teşekkür ediyoruz” dediler. |

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir