YENİ PARKLAR KAZANDIRILDI

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçe Müdürü Perihan Çevikel açıklamasında:” Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde ilçe genelinde yeşil alan, park, oyun alanları ve yeni yaşam alanlarının  yapımı, bakımı  çalışmalarımız “daha yeşil bir Samandağ için” gerçekleştiriyoruz. İlçemizi seviyoruz. Daha yeşil bir kent, daha temiz bir doğa için çalışıyoruz. İlçemizin Parklarını, yeşil alanlarını temiz tutmak, çiçeği,bitkiyi ,ağacı, ortak yaşama alanlarını korumak, temiz tutmak için herkese sorumluluklar düşüyor. Doğayı, yeşili koruyalım. “ifadelerine yer verdi.

Çiğdede Mahallesi  Deniz Sitesin Hz. Hızır Mevkiinde bulunan Hz. Hızır Parkı,Çiğdede Mahallesi  Uğur Mumcu  Caddesinde bulunan Uğur Mumcu Parkı,Şükrü Kanadlı Mahallesi Öğretmen Ali Aslan Caddesinde Kemal Kılıçdaroğlu Parkı, Çiğdede  Mahallesi, Sivas Şehitleri  Caddesinde Türkan Saylan Parkı, Çanakoluk Mahallesinde Kardeşlik Parkı,    Sutaşı Mahallesi Şen Sokakta Aziz Nesin Parkı,Sutaşı  Mahallesi Çalı Sokakta Orhan Veli parkı,Cumhuriyet Mahallesinde  Ahmet Atakan Parkı, Tomruksuyu Mahallesinde Barış Parkı ,Şükrü Kanadlı Mahallesinde  Basketbol  Oyun alanı  Rıfat Ilgaz Oyun Alanı, Atatürk Mahallesi Özen Sokakta  Can Yücel Parkı, Uzunbağ Mahallesinde Bahriye Üçok Parkı, Mağaracık Mahallesinde Soğuksu Caddesinde Yaşar Kemal Parkı, Kapısuyu  Mahallesi Çevlik Sahil yolunda Nazım Hikmet  Parkı, Ataköy Mahallesinde   Ahmet Arif Parkı, Tekebaşı Mahallesi  İnönü Caddesinde İsmet İnönü Parkı,      Deniz Mahallesi 19. Sokakta Bülent Ecevit Parkı, Kurtderesi  Mahallesi Adem Nural  ilkokulu arkasında  bulunan İsmail Cem Parkı, Değirmenbaşı  Mahallesinde bulunan Özgürlük parkı  , Yaylıca Mahallesinde bulunan  Ahmet Yiğit Parkı,Koyunoğlu Mahallesinde bulunan  Cumhuriyet, Adalet, Sabahattin Ali ve Sevgi  Parkında çalışmalar gerçekleştirildi.

Samandağ insanının laik,demokrat, çağdaş yaşam anlayışı çerçevesinde  Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Belediye Meclisi tarafından Haziran Meclis toplantısında  verilen Park isimleri dikkat çekiyor.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir