Yarıyıl tatili Bornova’da bir başka güzel geçti

 

Yarıyıl tatili Bornova’da bir başka güzel geçti
Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri, dopdolu bir yarıyıl tatili geçirdi. Tiyatrodan sihirbaz gösterilerine, gezilerden çizgi kahramanların başrolde olduğu eğlencelere kadar minikler için özel pek çok etkinlik düzenlendi.
Bornovalı çocuklar, Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü etkinlikleriyle dopdopu bir yarıyıl tatili geçirdi. Sömestre özel olarak hazırlanan program kapsamında Büyük Park içerisindeki Bornova Belediyesi Kültür Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi ve Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi ile Altındağ Atatürk Kültür Merkezi olmak üzere ilçenin dört bir yayında pek çok etkinlik gerçekleştirildi.
Çocuk Kulübü üyeleri, Hacivat ve Karagöz, Çikolota Kral, Kırmızı Başlıklı Kız ve Pinokyo, Miço ve Obur Usta isimli oyunlarla tiyatro keyfi yaşadı. Sihirbaz gösterilerini dikkat izleyip oyunlara katılan minikler, gönüllerince eğlendi, palyaçolar eşliğinde dans etti.
Minikler, keyifli ve eğlenceli programın yanısıra Belkahve’de Bornova Belediyesi tarafından kente kazandırılan Ata Anı Evi’ni de gezdi. Belgesel gösterimiyle İzmir’in Kurtuluşu ve Milli Mücadele’nin nasıl kazanıldığıyla ilgili önemli bilgiler öğrenen çocuklar, bu özel mekanda bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU
BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir