YALOVA’DA ÖĞRETMENLERE SORU HAZIRLAMA KURSU VERİLDİ

Yalova’da Soru Hazırlama ve Ölçme Değerlendirme Teknikleri Kursu verildi.Soru Hazırlama ve Ölçme Değerlendirme Teknikleri Kursu, Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Kutlu, İl Müdürlüğü Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Şubesinden Sorumlu Şube Müdürü Ernail Adıgüzel ve il genelindeki öğretmenlerin katılımıyla Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Kutlu tarafından kentteki öğretmenlere Soru Hazırlama ve Ölçme Değerlendirme Teknikleri ile ilgili sunum yapıldı.

Eğitim sonunda öğretmenler, ölçme değerlendirme konusunda temel seviyede bilgilendirilmekle birlikte, açık uçlu ve çoktan seçmeli soru yazımı konusunda da beceriye sahip olacaklar. Eğitim alan öğretmenler, hem kendi okullarına hem de Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan ölçme değerlendirme çalışmalarına katkı sağlayacaklar.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir