Valimiz Hasan Karahan Kamu Yatırımlarını Yerinde İnceledi Denizli İl Basin ve Ha

Valimiz Hasan Karahan Kamu Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Valimiz Hasan Karahan Serinhisar ilçemizde gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumları hakkında bilgi almak üzere Serinhisar ilçesine ziyarette bulundu.

Vali Karahan ilk olarak Serinhisar ilçesinde yapımında sona gelinen Serinhisar Belediyesi ve Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. İlçenin merkezinde bulunan eski Hükümet Konağı’nın bulunduğu yere yapılan yeni Hükümet Konağı, Serinhisar Belediyesi’yle aynı binada hizmet verecek. Valimiz Hasan Karahan Mart ayı içerisinde kullanıma geçecek olan Serinhisar hükmet konağının hayırlı olmasını diledi.

Valimiz Hasan Karahan’ın ikinci durağı Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı ÇOGEP kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde yürürlüğe giren Z Kütüphane projesi ile Serinhisar ilçemizde yapımı biten ve Diyarbakır’da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Özel Harekât Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun ismi verilen Z kütüphanesi oldu. Kütüphanede incelemelerde bulunan Valimiz Hasan Karahan öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra geçtiğimiz aylarda Serinhisar ilçemizde gerçekleşen sel felaketi sonrası evleri kullanılmayacak hale gelen Ayşe Hanım Tahmaz’ın yenilenen evine ziyarette bulunan Sayın Valimiz bir süre aileyle muhabbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

HALIL İBRAHIM DINCEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir