Vali Hasan Karahan Baklan İlçesini Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan Baklan İlçesini Ziyaret  Etti

 

Valimiz Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Baklan ilçemize gitti.

 

İlk olarak Baklan Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan, burada Kaymakam Onur Yeniay, Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, Kaymakam Yeniay’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Daha sonra Baklan Belediyesine geçen Valimiz Hasan Karahan burada Baklan İlçe Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve belediye personeli tarafından karşılandı. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ziyarette Sayın Valimize belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

 

Valimiz Hasan Karahan son olarak 13. yüzyılın ortalarında, Denizli’nin Türkler tarafından fethi sırasında şehit düşen komutana ait olan Hüsamettin Gazi Türbesini ve Tekke Camii’ni ziyaret ederek, devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı

 

Baklan ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Valimiz Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

HALIL İBRAHIM DINÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir