VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI MÜCADELEDE SORUMLU BİRİMLERİ ZİYARET ETTİ

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI MÜCADELEDE SORUMLU BİRİMLERİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet ile mücadele konusunda faaliyet gösteren birimleri ziyaret etti.

İlk olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde bulunan, psikososyal, tıbbi, hukuki, maddi destek, barınma için danışma, yönlendirme ve rehberlik gibi konularda kadınlara destek sağlayan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’ni (ŞÖNİM) ziyaret eden Vali Pehlivan, ŞÖNİM Müdür V. Rıdvan Sevim ve ilgili personelden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ardından İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde oluşturulan Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım birimi ile İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Mehmet İşler Polis Merkezi Amirliği’nde Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele birimlerini ziyaret ederek ilgili personelden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerinde Vali Pehlivan’a İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Mustafa Çobanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam eşlik etti.

Şırnak Valiliği

EBRU BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir