Üniversitemizde TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde Rektörlük konferans salonunda TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı Bilim ve Toplum Programları tarafından yürütülen 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme ve 4005 Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları destekleme programlarına ilişkin tanıtım ve bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

TÜBİTAK 4004 ve 4005 Programları Danışma ve Değerlendirme Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kahraman gerçekleştirdiği sunumda 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme ve 4005 Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları destekleme programlarının amacını, hitap ettiği kitleyi, başvuru şartlarını, nereye ve nasıl başvuru yapılacağını, yürütücüleri, çağrı kapsamını, desteklenmeyecek etkinlik türlerini ve projelerdeki temel kriterleri kapsamlı bir şekilde açıkladı.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Veysel Eren Fakülte Dekanları ve Üniversitemiz akademik personeli katıldı.

TUBA AYYILDIZ

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir