Üniversiteli öğrenciler ‘göz ardı’ edilenleri gösterdi

Bornova Belediyesi, Ege Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu’nun (EFOT) günlük hayatta göz ardı edilen anları görünür kıldığı ‘Göz Ardı’ isimli sergisine ev sahipliği yaptı. Bornova Belediyesi Dramalılar Kent Arşivi ve Müzesi’nin ev sahipliği yaptığı sergi büyük ilgiyle karşılandı.
Bornova Belediyesi, günlük yaşamda gözardı edilen anları fotoğraflarıyla yansıtan Ege Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu üyesi gençlere Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nin kapılarını açtı. EFOT üyesi 14 öğrencinin 33 fotoğrafından oluşan ‘Göz
Ardı’ isimli sergi Dramalılar Köşkü’nde sergilenmeye başladı. 20 Aralık 2018’e kadar görülebilecek serginin açılışını Bornova Belediye Başkan Vekili Mustafa Akkaya, EFOT Başkanı Hülya Tokmak, EFOT üyeleri ve fotoğrafseverler birlikte yaptı. Bornova Belediyesi’nin sergilerine ev sahipliği yapmasından büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen EFOT Başkanı Hülya Tokmak, “Hayatımız süresince sonsuz sayıda duruma şahit oluruz. Bir babanın çocuklarıyla çaresizce bankta oturuşu, sinir haliyle yapılan jestler, sokakta yürürken aldığımız bir mesajın yüzümüzdeki tebessümü, iş çıkışı yorgun vücutların ifadesiz suratları. Bize çok şey anlatmasına rağmen nadir olarak ilgimizi çeker böyle şeyler. Çoğumuz kendi hayatımızın derdinde, koşuşturarak bir yerlere yetişmeye çalışırız çoğu zaman. Bu yıl ilk sergimizde dikkatinizi çekmek istediğimiz yer, kendi hayatımızın rutinlerinde koştururken ‘Göz Adı’ ettiğimiz ‘O An’lar” diye konuştu.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir