ULUSLARARASI ÇOCUK MERKEZİ EĞİTİM SEMİNERİ SONA ERDİ

Uluslararası Çocuk Merkezi (ICC) tarafından belediye çalışanlarına yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Türkiye’de çocukların şiddetten korunması ve çocukların sosyalleşmesinin desteklenmesi projesi kapsamında yürütülen çalışmalardan bir tanesi olan okullarda ve çocukların birlikte bulundukları diğer alanlarda ‘Çocuk Haklarının Öğrenilmesi ve Akran Zorbalığının Önlenmesi’ ile ilgili ailelere, eğitimcilere ve çocuklarla çalışan kişilere, çocuk hakları ve akran zorbalığı konusunda farkındalık kazandırılması için eğitim semineri düzenlendi.

Belediye çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitim 2 gün sürdü. Eğitimde Psikolog Ebru Engin, Proje Asistanı İrem Kor, Klinik Psikolog Özge Şahin, Klinik Psikolog Gamze Şen ve Proje Uzmanı Musa Copur tarafından ‘Çocuk Tanımı Algısı’, Şiddet ve Zorbalık Nedir? Farkları ve Sonuçları” gibi konular ele alındı.

Proje Koordinatörü Emine Can Çetinkaya ise bu projenin UNICEF, Uluslararası Çocuk Merkezi (ICC) ve Avrupa Engellilik Forumu tarafından desteklendiği ve belediyemiz çalışanlarına yönelik bir eğitim olduğunu belirtti.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir