ULUCAMİDE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ulucamii caddesinde kaldırım yenileme çalışmasının yapıldığını belirtti.İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler eski adliye sarayı ve merkez bankası önünde kaldırım yenileme ve düzenleme çalışması yapıyor.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Vatandaşlarımızın ulaşımlarını emniyetli bir şekilde yapabilmeleri sağlamak için engelli standartlarına uygun olarak kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yol-kaldırım çalışmalarına önem verdik. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak daha yaşanabilir bir İskenderun için çalışıyoruz ”dedi.

HER ŞEY HALKIMIZ İÇİN

Başkan Seyfi Dingil,”Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yol ve kaldırım bakım-onarım-yenileme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kent merkezinde çeşitli nedenlerle tahrip olan ve bozulan kaldırımların yerine başlatılan çalışmalar doğrultusunda eski kaldırım taşlarını söken ekipler, yerine çok daha sağlam ve modern kaldırım taşları döşüyor. Her şey halkımız için” şeklinde konuştu

TUBA AYYILDIZ
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir