Türkiye Şampiyonasında dereceye girdiler

BAŞKAN ÇAKIR BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen Atletizm Bölge ve Türkiye şampiyonasında dereceye giren Malatyalı engelli sporcular, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından ödüllendirildi.

Büyükşehir Belediyesi sanat merkezi salonunda düzenlenen ödül programına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile dereceye giren sporcular ve sporcuların aileleri katıldı.

AVRUPA SEVİYESİNDE SOSYAL POLİTİKALARIMIZ VAR

Törende bir konuşma yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesinin engelli vatandaşlar için sosyal anlamda yaptığı yatırımların ayrı bir önemi olduğunu belirtti. Çakır konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Engelli kardeşlerimize yönelik Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim, sosyal ve sanatsal anlamda çalışmalarımız var. Düzenlediğimiz EKPSS kursunda başarılı olan 350 engelli kardeşimiz devlet dairelerinde kadro alarak işe başladılar. Engelli kardeşlerimize tahsis etmiş olduğumuz engelli araçlarla onların hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Kaldırım, yol, park, sosyal tesisler gibi birçok alanda yaptığımız çalışmaların tamamında engelli kardeşlerimizi düşünerek hareket ediyoruz.  Avrupa seviyesine gelmiş sosyal politikalarımız var. Engelli kardeşlerimize yönelik spor merkezimiz var. Engelsiz Yaşam Merkezi tamamlanınca birçok organizasyona ev sahipliği yapacak. Çocuklarımızın spor alanında başarı göstermeleri bizi gururlandırıyor. Bu da gösteriyor ki çocuklarımıza imkân verildiği zaman başaramayacakları hiçbir şey yok. Biz bu alanda ne kadar çok adım atarsak kendimizi o kadar başarılı göreceğiz. Başarılı olan tüm sporcu kardeşlerimizi kutluyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Atletizm Bölge ve Türkiye şampiyonasında  Malatya’yı temsil eden ve kendi kategorilerinde derece kazanan özel sporculara Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından çeşitli ödüller verildi.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir