TÜMSİAD Hatay Şube’ den Antakya Orman İşletme Müdürlüğüne Ziyaret
Tümsiad Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tümkaya Antakya Orman İşletme Müdürü Sn. Ömer Gökmen İnal’ ı ziyaret etti.
TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren Türkiye’ nin dışarıdan ithal ettiği
Bu nedenle yurt dışına büyük paralar ödeyerek ithal ettiğimiz ürünlerin Türkiyede Üretilmesinin Milli sermayeye önemli katkılar sağlayacağını belirterek
Bu anlamda Hatay Bölgesinde yetişebilecek ve dışa bağımlılığımızı bitirecek Kimya ve İlaç sanayisinde hammadde olarak kullanılan çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.
Başkan Gülsüren Üreten Türkiye olmayı amaçladıklarını TÜMSİAD Hatay Şube olarak konuyla ilgili projeler hazırlamaya devam edeceklerini ifade etti.
Antakya Orman İşletme Müdürü Sn. Ömer Gökmen İnal Ekonomiye katkı sağlayacak projelere destek vereceklerini ve ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
TUBA AYYILDIZ
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASİSTANI